LET OP: Niet betalen, spookfacturen van .NL Domein Hosting

Er duiken de laatste tijd weer her en der facturen op, die afkomstig zijn van de bedrijven NL Domein Host en/of Domeinhost Nederland. Deze oude bekende (ook in de voorgaande jaren werd hier melding van gemaakt) lijkt opnieuw een rekening te hebben verstuurd. De bedragen op de factuur variëren. Wie goed oplet ziet dat het geen factuur is, die u dient te betalen, maar dat het slechts gaat om een aanbieding.De facturen zijn zogenaamde ´spookfacturen´ en wij adviseren u deze niet te betalen.

Factuur niet betalen en fraude melden

Wij raden iedereen die een factuur van het bedrijf NL Domein Host en/of Domeinhost Nederland ontvangt deze niet te betalen. Het fraudehelpdeskis verstandig direct een klacht in te dienen bij de fraudehelpdesk. Wij raden u aan om het formulier op de website in te vullen, zodat er een goed beeld ontstaat en anderen ook gewaarschuwd worden.

 

 

Wat doen NL Domein Host en Domeinhost Nederland?

De bedrijven versturen facturen voor een zogenaamd geleverde dienst, waarbij het veelal gaat om domeinnaamregistraties. Onderaan, in de kleine letters, leest u dat het om een offerte gaat, niet om een factuur. Hun handelsnaam en website suggereren bovendien dat uitingen afkomstig zijn van een leverancier van domeinnaamregistratiediensten (registrar).

spookfactuur

Voorbeeld spookfactuur NL Domein Host

Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.