Websites

Website, webshop, hosting

Website laten maken?

Sinds 2003 maken wij professionele en betaalbare websites voor zowel kleine als grote bedrijven. Van de kruidenier op de hoek tot grote bedrijven met complexere wensen, alles is mogelijk bij ASPC en Torus ICT Diensten.

Een groot voordeel is dat de websites van ons eenvoudig te beheren zijn en weinig kosten in onderhoud. Zo is bijvoorbeeld de software om uw website te beheren geheel gratis. Door uitsluitend maatwerk te leveren zorgen wij ervoor dat uw website goed aansluit bij uw doelgroep en tevens voldoet aan al uw wensen. Een professionele website laten maken kan bij ons voor ieder budget.

Controleer de beschikbaarheid van de domeinnaam:

Voor ieder budget een professionele website?
De prijs van een website wordt bepaald door het volume ervan. Zodra dit bij ons duidelijk is kunnen wij u vrijblijvend en snel een offerte toesturen. Bij ons betaalt u alleen de uren die wij werken aan uw website, omdat wij gebruik maken van bestaande content systemen zoals Joomla en WordPress.

Geïnteresseerd in ons werk?

Bij ASPC en Torus ICT diensten zijn we trots op onze klanten en ons werk. Wij maken uitsluitend maatwerk websites die perfect afgestemd zijn op de wensen en doelgroep van de klant. Tevens voorzien we veel klanten van hun drukwerk en andere grafische vormgeving. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Snel en vrijblijvend een aantrekkelijk geprijsde offerte ontvangen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw wensen met ons bespreken?
Neem snel en vrijblijvend contact met ons op om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken, zodat wij u een passende offerte kunnen bieden. Wij maken graag een afspraak met u.

Webshop

Wilt u een professionele webshop aan uw website toevoegen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Ook hier kunt u gebruik maken van een uitgebreide set van hulpmiddelen om uw webshop aan uw wensen en behoeften aan te passen.

Hosting en onderhoud

Heeft u al een domeinnaam, website en/of webshop en wilt u graag de hosting hiervan bij ons onderbrengen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de tarieven. Een website of e-mail adres hoeft niet duur te zijn.

Heeft u geen tijd of zoekt u iemand voor het onderhoud aan uw website en/of webshop te doen, aarzel dan niet en informeert u bij ons. Wij kunnen u een passende aanbieding maken, want wij realiseren ons één ding: een website maken is één, maar minstens zo belangrijk is het om deze up-to-date te houden. Is uw website niet meer actueel, dan trekt u geen bezoekers meer en haken nieuwe en bestaande klanten af.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.