Terra computers – Wortmann AG; IT. Made in Germany

wortmann

terra_partnerWORTMANN AG verkoopt haar producten uitsluitend via resellers. Dit omdat zij u de beste service geven en goed kunnen inschatten welke producten en diensten er aan uw wensen voldoen. Wij vertrouwen op de kwaliteit van deze Duitse fabrikant en kunnen u dan ook met trots melden dat wij u deze producten kunnen aanbieden.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/KNCZMG9hiTc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

TERRA staat voor kwaliteit. De producten van WORTMANN AG staan bekend om de hoge kwaliteit en excellente service en support.

 

iso9001ISO9001:2008

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, zijn wij sinds 1997 gecertificeerd volgens DIN ISO 9001. Regelmatig vinden er vrijwillige controles plaats. Hiermee behouden wij de hoge standaard van onze productie processen.

 

blauwe_engelBlauer Engel – Blauwe engel

Vele TERRA systemen voldoen aan de basiscriteria van het bekende Duitse milieucertificaat “ blauwe engel” , RAL UZ 78. Hierin worden de ecologische aspecten, energie-efficiëntie en de recycling mogelijkheden gecontroleerd.

 

ROHSElektroG (WEEE und RoHS)

Wij hebben met alle fabrikanten en leveranciers afgesproken dat alle producten die aan ons worden geleverd, voldoen aan de op dat moment geldende wetten. Dit geldt in het bijzonder voor de twee EU-richtlijnen WEEE en RoHS.

 

ceCE

TERRA computersystemen worden in een test-laboratorium o.a. op de EMC conformiteit getest om aan de naleving van de eisen van het CE-keurmerk te voldoen. Twee criteria van het EMC zijn bijzonder belangrijk: elektromagnetische storingen die het apparaat heeft en de vraag in hoeverre het apparaat tegen externe elektromagnetische storingen beschermd is.

 

tuvTÜV/GS

TERRA systemen en LCD’s beschikken over het GS-keurmerk van TUV Rheinland. Hierdoor voldoen de TERRA systemen aan de laagspanningsrichtlijn en ergonomische eisen van TUV Rheinland.

 

energy starEnergy Star

Als grootste onafhankelijke Duitse pc-fabrikant produceren wij al vele jaren PC systemen, notebooks en LCD’s die conform zijn aan het Energy Star keurmerk. Met TERRA systemen, notebooks en LCD’s vermindert u door gering stroomverbruik de uitstoot van broeikasgassen en reduceert u de energiekosten.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.