Hosted Desktop

Algemeen

Onze clouddienst Hosted Desktop biedt u het gemak van een standaard Microsoft Office gebaseerde online kantoorwerkplek zonder [lokale] installatie van de software. Zo kunt u, wanneer u beschikt over een internetverbinding, overal werken en op vrijwel elk computerapparaat (inclusief een aantal apparaten zonder Windows zoals een Apple). Gebruikers zien vanzelfsprekend alleen hun eigen sessies en gegevens binnen Desktop Online.
Bovendien kunt u andere applicaties toevoegen aan uw Hosted Desktop omgeving. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: financiële applicaties of applicaties die u in eigen beheer ontwikkeld heeft. Wij bieden u de mogelijkheid om deze applicaties op te nemen in uw Hosted Desktopomgeving, alle applicaties hebben wij tot op heden werkend gekregen voor onze klanten. Wij doen graag een extra inspanning om uw Hosted Desktop zo volledig mogelijk te maken, zodat u niet altijd naar kantoor hoeft om uw werkzaamheden uit te voeren.

Uiteraard kunt u online beschikken over alle standaard onderdelen van Microsoft Office, zoals Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Outlook, InfoPath, aangevuld met Essentials zoals een PDF Reader.

cloud-large

Tegen meerprijs kunt u ook beschikken over Access, Visio en/of Project.

Voorwaarden

Om de dienst Hosted Desktop succesvol te kunnen gebruiken is de enige vereiste een goede internet verbinding. Met de huidige communicatie oplossingen is het al mogelijk om uw verbinding via een mobiele telefoon dataverbinding (UMTS/HSDPA) uit te kunnen voeren.

Hosted Desktop, overal werken waar en wanneer u maar wil.

Door een abonnement te nemen op de ASPC Hosted Desktop dienst is uw bedrijf verzekerd van een up-to-date en veilige werkplek met de vertrouwde software die u en uw medewerkers al kennen. U kunt nu uw werk doen, onafhankelijk van de locatie en zonder dat u gebonden bent aan plaats en tijd.
Met de Hosted Desktop dienst kan uw organisatie veel onderhoudskosten besparen en verhoogt u de efficiëntie. Ook wordt er van alle bestanden een back-up gemaakt en houden wij deze virusvrij. Een zorg die wij voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden. Door de licentievorm bent u altijd verzekerd van een recente, actuele versie en betaald u maandelijks een bedrag per gebruiker.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info, een demo of prijzen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.