Verkoop / Advies

Vragen over de aanschaf van een pc, laptop of tablet? In deze tijd is het moeilijk om een keuze te maken.Wij onderscheiden ons door kwaliteit, service en klantgerichtheid.

Wij adviseren u graag en maken u graag een scherpe prijs voor uw nieuwe aankoop. Omdat de prijzen snel wijzigen, hebben wij geen voorraad. Een beperkt productaanbod kunt u bestellen via de webshop. We bestellen de producten rechtstreeks bij de distributeur, zodat levering in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 werkdagen kan plaatsvinden. Wij geven wij u graag een persoonlijk en actueel advies of offerte.

Wij leveren aan particulieren, kleine zelfstandigen en bedrijven tot ongeveer 50 werkplekken. Particulieren betalen bij aflevering contant of met PIN. Vaste klanten en bedrijven kunnen na controle standaard 8 dagen op rekening betalen. Dit kan verlengd worden naar maximaal 30 dagen. Wordt niet voldaan aan de betalingsvoorwaarden, dan vervalt de credietfaciliteit. Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

U bent bij ons aan het jusite adres voor advies, verkoop, installatie en reparatie.
Wij voeren alle reparaties uit in eigen beheer, een mogelijke uitzondering is als er een beroep moet worden gedaan op de fabrieksgarantie. Deze is standaard 2 jaar op al onze producten, tenzij uitdrukkelijk vermeld. Er bestaat wel de mogelijkheid tot uitbreiding van de garantie, bespreek deze mogelijkheden bij de bestelling en/of bij de levering van het product.

Neem gerust contact met ons op via één van onderstaande telefoonnummers:

Swalmen Geen bezoekadres +31 475 85 18 19
Hulsberg Burg A Campostraat 47 +31 45 82 00 394
Weert Geen bezoekadres +31 495 82 09 96

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.