Social Deal: Afspraak maken

Naam:*
Adres:*
Telefoon:
-
Mobiel:
-
E-mail:*

Type deal: (meerdere keuzes zijn mogelijk)*
Heeft u een voorkeur voor de ochtend, middag? De avond of weekend zijn alleen bij uitzondering.
Vouchercode:*
Opmerkingen: (Geef a.u.b. hier uw voorkeurdata aan). Als u meerdere data aangeeft, maakt dat mij het maken van een planning makkelijker. De tijd die ik reserveer voor een deal is 45 minuten, voor een combideal is dit 90 min. Graag ook aangeven of u liever de afspraak liever in de ochtend of in de middag wilt maken. U ontvangt van mij een bevestigingsmail dat uw aanvraag is ontvangen en binnen 5 werkdagen ontvangt u van mij een datum/tijd van de afspraak. Ik probeer zo goed mogelijk met uw wensen rekening te houden. Vanwege logistieke redenen wil ik de afspraken bundelen per regio. In principe hanteer ik het volgende schema: in de even weken reserveer ik de maandag en de donderdag, in de oneven weken reserveer ik de dinsdag en de vrijdag. Als uitzondering kan ik eventueel uitwijken naar de woensdag, zaterdag of naar de avonduren.*
Type de karakters die u ziet:
Print Friendly, PDF & Email