BNI – De grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld

Waarom kiezen voor BNI

BNI biedt een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor het ontwikkelen van een stroom aan kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen. Dit doen we door je te helpen sterke persoonlijke relaties te bouwen met tientallen andere goede ondernemers.

Elk jaar geven leden van BNI miljoenen aanbevelingen die resulteren in miljarden aan extra omzet voor elkaar. Als je lid bent van BNI is het net of je elke dag een team van verkopers in de regio hebt rondlopen die koopsignalen herkennen welke voor jouw bedrijf van belang zijn. Andersom heb je zelf je mede-leden in gedachte en help je, waar mogelijk, hun bedrijf te promoten. Wie goed doet, goed ontmoet en beide partijen zullen de voordelen van de samenwerking ondervinden.

Succesvol netwerken vraagt inzet. De meest succesvolle chapters van BNI bestaan uit leden die zeer toegewijd zijn om elkaar te helpen door de inzet van van hun dagelijkse netwerk. Ze vormen een team. Als lid van BNI ben je verantwoordelijk voor het naleven van het beleid en de richtlijnen van de organisatie.

BNI

De missie van BNI

Het is onze missie om onze leden te helpen meer omzet te verkrijgen door een gestructureerd, positief en professioneel aanbeveling marketing programma te bieden dat hen helpt om langdurige, veelbetekenende relaties aan te gaan met kwalitatief goede andere ondernemers.

BNI – Changing the way the world does business©

 

BNI biedt structuur en systemen die haar leden helpt te geven en te ontvangen

Dit doen we door een omgeving te bieden waarin je persoonlijke sterke relaties kunt opbouwen met twintig, dertig of zelfs veertig andere kwalitatief goede ondernemers uit je eigen regio. Door het realiseren van deze “formele” relaties met anderen, krijg je de kans om je bedrijf aanzienlijk te laten groeien.

 

De BNI-filosofie “Geven Loont”

Het fundament van BNI is gestoeld op het principe “Geven loont”. BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dat levert vele voordelen met als belangrijkste voordeel, zakelijke aanbevelingen. Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als aanbeveling marketing belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk om lid van te worden. Wil je weten of aanbeveling marketing of voor jou geschikt is?

 

Je bedrijf laten groeien met 20%, 30%, 50% of zelfs 100%?

Dit zijn de resultaten die wij zien bij onze leden! Veel van onze leden. Sommige deelnemende leden hebben door de manier van marketing binnen de structuur van BNI zelfs tientallen nieuwe klanten gekregen!!! Succesvol zaken doen door effectief gebruik van aanbeveling marketing. De beste manier van adverteren die er voor ondernemers is.

BNI proud member

Eerste keer op bezoek

De enige en beste manier om BNI te leren kennen is door een groep te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is klik dan hier om te zien hoe je te werk gaat als je een chapter wilt bezoeken of klik hier als je wilt weten of je lid kan worden van een specifiek chapter, je krijgt dan ook te zien welke contacpersoon van dat chapter je kunt benaderen en hoe.

 

 

 

Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.