tado° Intelligente temperatuurregeling die u helpt te besparen

Het is tijd voor een slimmere manier van verwarmen

60% van de gemiddelde energierekening van een huishouden zijn verwarmingskosten. Vaak wordt verouderde verwarmingstechnologie gebruikt voor de temperatuurregeling. tado° vervangt dit door een nieuwe intelligente oplossing waardoor u op energie- en verwarmingskosten bespaart. In minder dan 1 jaar tijd verdient tado° zichzelf terug.

Uw persoonlijke verwarmingsassistent

tado° zorgt ervoor dat geen energie wordt verspild. Met behulp van de smartphone app weet tado° automatisch hoe ver u verwijderd bent van uw woning. tado° verlaagt de temperatuur zorgvuldig naar een optimaal niveau zodra de laatste persoon de woning heeft verlaten. En onthoudt hoe de woning het meest efficiënt verwarmd kan worden voordat u thuis komt. Dit verlaagt de totale verwarmingskosten tot wel 31%.

Besparen als niemand thuis is

tado° zorgt ervoor dat geen energie wordt verspild wanneer u niet thuis bent. tado° verlaagt de temperatuur zorgvuldig naar een optimaal niveau. En onthoudt hoe de woning het meest efficiënt verwarmd kan worden voordat u thuis komt. Dit verlaagt de totale verwarmingskosten tot wel 31%.

tado° leert uw woning kennen

Gedragen alle gebouwen zich hetzelfde als het aankomt op verwarmen? Absoluut niet. Isolatie, grootte van de ruimte, ramen en typen radiatoren bepalen significant hoe een gebouw opwarmt. Vanaf het eerste moment dat u tado° aanzet, zorgt tado° voor de meest efficiënte manier om uw woning te verwarmen.

tado° gebruikt de weersverwachting

tado° houdt de weersverwachting in de gaten en benut ook de zon om uw woning te verwarmen. Dit bespaart meer energie en houdt uw kamertemperatuur op een behaaglijk niveau. Bij vloerverwarming is dit zeker een voordeel voor u!

tado° zorgt ervoor

Werkt, tijdens de zomer, uw verwarmingsinstallatie niet meer, zonder dat u het gemerkt heeft? Moet de circulatiepomp vervangen worden? U kunt gerust zijn als het verwarmingsseizoen begint. tado° Care is een gratis service voor uw verwarmingsinstallatie en biedt direct hulp bij storingen.
tado° Care:

  • Ketel controle op afstand
  • Foutmeldingen ketel
  • Doe-het-zelf reparatie-instructies
  • Telefonische service
  • Verwijzing naar professionele reparateurs
Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.