Remote Monitoring & Management

Meten = weten. Met dit begrip in het achterhoofd begrijpt u dat het essentieël is om kritieke waardes in de gaten te houden. Hierdoor kan actie ondernomen worden, voordat problemen vaak ontstaan.

Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door voortijdig in te grijpen kan een calamiteit meestal voorkomen worden. Uw computers worden 24/7 gemonitord en wordt er gekeken of gestelde grenswaarden niet overschreden worden. Hiermee kan voorkomen worden dat uw harde schijf plotseling geen ruimte meer heeft of dat uw processorbelasting niet continu een pieknivo heeft. Maar ook dat uw besturingssysteem niet meer is bijgewerkt of dat uw virusscanner niet de laatste definities heeft opgehaald. 

Hiermee kunnen veel problemen voorkomen worden, voordat u er werkelijk hinder van ondervindt. En kunt u met een gerust hart op uw computersysteem vertrouwen. U ontvangt hiervan maandelijks een rapport, waarin u kunt zien wat de status is van uw computers. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat uw computers gemonitord worden 24/7, 365 dagen per jaar. 

De kosten zijn vanaf € 20,= per systeem, per maand. Inbegrepen is patch management, beheer op afstand (gebruik van de software, bestede uren worden gefactureerd op nacalculatie), uitgebreide monitoring, automatisering van controles en procedures en rapportage. Dit pakket kan desgewenst uitgebreid worden met backup online & disaster recovery, anti virus en meer.

Aarzel niet langer, maar neem contact op. Laat uw systeem niet langer onbeheerd en voorkom calamiteiten. De kosten zijn vele malen hoger als gegevens verloren raken of uw systeem vastloopt.

Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.