Op zoek naar….

Zoals reeds vaker gememoreerd, wij zijn geen dozenschuiver en we zijn ook zeker niet een prijsvechter. Wij bieden u een uitstekend product tegen een goede prijs en wij zorgen ervoor dat u tevreden bent en blijft. Om dit te realiseren bieden wij u een geselecteerd productgamma aan, maar wij kunnen hier niet alles in tonen. Bent u op zoek naar iets en kunt u het niet meteen vinden, wij kunnen u meestal toch helpen. Wij luisteren graag naar u en uw wensen en zorgen voor een passende oplossing.

Terra

Wij bevelen Terra computers, laptops, tablets en randapparatuur aan. Terra is een grote speler op de Duitse markt en deze fabrikant maakt hoogwaardige producten tegen een aanvaardbare prijs. Wij zijn dan ook trots, dat wij samen met ASPC-IT, partner mogen zijn van deze leverancier. Kijk op de site van Terra computers voor alle specificaties en prijzen. Op onze website kunt u een selectie vinden van een aantal producten.

 hp-logoHP

Op printer gebied is HP de marktleider. Door te kiezen voor een product van HP, kiest u tegelijk voor een goede service. Wij bevelen HP laserprinters aan voor uw kantoor en werkplek.

brother-logoBrother

Brother is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner op het gebied van printers. U bent verzekerd van een uitstekende service en een goede garantie. Wij bevelen Brother inkjetprinters aan voor thuisgebruik en kantoor aan huis.

Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.