Officieel agent voor EN Software in Benelux.

Binnen de organisatie van Sappi Fine Paper Europe heb ik zelf jarenlange ervaring opgedaan met de software ontwikkeld door EN Software. Ik ben daarom dan ook blij dat ik voor de Benelux als agent werkzaam mag zijn. EN Software is een softwarebouwer gevestigd in Wenen – Oostenrijk.

De producten SHERM en HOB worden gebruikt door grote internationale bedrijven in Europa. Meer informatie vindt u op deze site en bij EN-Software.

Ik assisteer bij de installatie en configuratie en kan u in de lokale support van de software voorzien. Ik stel in overleg met de klant wijzigingsverzoeken op en begeleid de invoering hiervan. Ik verzorg trainingen voor het personeel en help bij de invoering van de software binnen de organisatie. Alles staat en valt bij de acceptatie van de software door de gebruikers.

Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.