Microsoft Office 365

ad_fotoheader_breed_office365

Office 365 biedt u uitgebreide kantoorsoftware via de cloud, gehost door Microsoft. Het hart van dit pakket is Office zelf, de vertrouwde, uitgebreide Office-toepassingen die klanten kennen en waarderen, zijn nu naar het moderne tijdperk gebracht als cloudservice. U hoeft nooit meer met een verouderde versie van bijvoorbeeld Word te werken.

Maar Office 365 is zoveel meer dan dat alleen. Het pakket van Microsoft biedt hoogwaardige services aan alle organisaties, of ze nu groot of klein zijn.

image2Met Office 365 krijgt u de nieuwste Office-programma´s en nog veel meer. U krijgt een altijd up-to-date versie van de Office-bureaubladtoepassingen.

  • Nooit meer een nieuwe versie van Office kopen.
  • Elke gebruiker kan Office installeren op 5 pc´s of Macs.
  • Cloudopslag voor overal toegang en als back-upvoorziening.
  • Office ook te gebruiken op smartphone en tablet.

Cloud Solutions provider Office 365

ACES Direct is een van de eerste cloud solutions providers in Nederland. Volgens ACES Direct Solution Advisor  Cloud Jan -Willem Smit hebben nieuwe en bestaande klanten voor Office 365 daar veel voordeel bij. “Als cloud solutions provider kunnen wij klanten nu nog beter -op maat- bedienen. U kunt uw hele Office omgeving door ons laten beheren. Stel u heeft als werkgever een wisselend personeelsbestand. Dan geeft u gewoon per maand het aantal benodigde licenties door. U hoeft dus niet meer voor onnodige licenties te betalen.”

1exchange

Hoogwaardige e-mailvoorziening met Exchange Online: 

Herkent u de problemen met het versturen van grote bestanden of postvakken die altijd vol zijn? Met Exchange online heeft u de beschikking over grote postvakken van 50 GB waarmee berichten u berichten tot maar liefst 25 MB kunt versturen. met contactpersonen, gedeelde agenda´s en altijd actuele beveiliging tegen spam en malware. Ontwikkeld met de e-mailtechnologie van Exchange, de toonaangevende e-mailoplossing voor bedrijven overal ter wereld. Stel uw eigen domein in voor uw e-mailadres en gebruik Outlook voor complete offline functionaliteit. Webmail is toegankelijk via elke willekeurige moderne browser. Beschikbaar op uw pc of Mac, en op Windows Phone-, iPhone-, Android- en Blackberry-apparaten.

2skypebusiness

Eenvoudig communiceren met Skype 4 Business : 

Communiceer met andere Skype voor Bedrijven-gebruikers via chatberichten en telefoon- of videogesprekken, en laat via uw onlinestatus weten of u beschikbaar bent. Deel uw onlinestatus, verstuur chatberichten en telefoneer met Skype-gebruikers.

3yammer

Afgeschermde sociale netwerken en samenwerking met Yammer: 

Een sociaal netwerk voor onderling contact binnen het bedrijf. Het uitwisselen van informatie tussen teams wordt met deze tool nog eenvoudiger. Besluitvorming wordt door middel van deze tool gestroomlijnder dan ooit.

4telefoon

Technische ondersteuning:

Telefonische ondersteuning voor installatie- en implementatie problemen, naast online-naslaginformatie en contactmogelijkheden met de community van Office 365-klanten voor extra ondersteuning.

 

5IT

Vereenvoudigd IT-beheer: 

Beperk uw IT-infrastructuur en daarmee ook uw IT-problemen. Uw inhoud wordt veilig bewaard in wereldwijd verspreide datacenters met voorzieningen voor doorlopende back-ups en noodherstel. Zo bent u bijvoorbeeld in het geval van calamiteiten toch verzekerd van continuïteit

6vinkje

SLA met financiële waarborg:

We bieden een serviceovereenkomst voor 99,9% uptime, met financiële waarborg.

 

Office 365 en de cloud: voor een nieuwe manier van werken

U kunt werken waar u maar wilt: 

Waar uw medewerkers zich ook bevinden, online of offline, ze kunnen altijd beschikken over de meest up-to-date versies van bestanden en programma´s. U bent niet meer gebonden aan één apparaat maar kunt overal en altijd met een internetverbinding bij uw bestanden komen.

Beter en eenvoudiger samenwerken:

Office 365 biedt een geavanceerde e-mailvoorziening, gedeelde agenda´s, IM, webvergaderingen en toegang tot actuele documenten in de cloud. U kunt in real-time samenwerken zonder dat de beveiliging in het geding is

https://youtu.be/VPprv3jZsX4

…en een nieuwe vorm van IT in bedrijven

Beperk uw investeringskosten: 

Office 365 is beschikbaar als een eenvoudig maandabonnement. Voorkom hoge kosten vooraf voor nieuwe software en maak van uw IT een zuiver operationele kostenpost

Altijd up-to-date:

Office 365 wordt via de cloud geleverd en is dus altijd up-to-date. Patches of software-upgrades zijn niet meer nodig. Microsoft voegt maandelijks nieuwe functionaliteit toe

Lagere hardware- en energiekosten: 

Als u geen servers meer nodig hebt voor e-mail, websites en documentopslag, kunt u de energiekosten sterk beperken en besparen op serverhardware

Licentie per gebruiker:

Eenvoudiger te beheren licenties die elke gebruiker toegang bieden tot belangrijke zakelijke functionaliteit op 5 pc´s/Macs en 5 mobiele apparaten. Lagere kosten vergeleken met een traditionele licentie per apparaat.

terug

 

Terug naar het artikel Office 365 per maand, eerste twee maanden gratis

Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.