Een computercrash komt nooit goed uit…

Vanmorgen kreeg ik een whatsapp berichtje van een klant dat haar hele agenda dreigde in de soep te lopen. De laptop startte namelijk niet, er was geen geldig boot-device gevonden. Gelukkig kon zij haar boekhouding doen via het online pakket E-Muis van Administratiekantoor Ceelen, maar er was toch even sprake van lichte paniek. De laptop nagekeken, de S-ATA verbinding van de harde schijf gecontroleerd, alles weer dichtgeschroefd, é voila het draaide weer als voorheen. Klant blij, ik blij! Ook nog even het probleem dat op de rol stond om op te lossen, n.l. het WiFi in huis, aangepakt. Na wat strijd met de Horizon box van Ziggo, hier de WiFi van uitgeschakeld, zodat er maar één netwerk actief was. Nu is hier hopenlijk ook geen probleem meer mee! Heeft u nou ook een WiFi probleem, is de ontvangst niet toereikend, valt de verbinding vaak weg, aarzel dan niet en neem contact op. Vaak nog dezelfde dag kan ik bij u terplekke de situatie analyseren en een oplossing aanbieden. Ik (06 – 3004 38 48) sta 24u per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Kan ik de telefoon niet opnemen, spreek dan een berichtje in, stuur mij een app, sms of e-mail, dan neem ik vervolgens met u contact op.

 

Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.