Delta Glasvezel

Delta Glasvezel komt er aan...

Glasvezel internet van DELTA

Kies nu voor het DELTA Flexpakket en stel je eigen pakket samen met glasvezel internet.
Op het snelste glasvezelnetwerk van Nederland.

  • Glasvezel internet tot 8 Gig (8000 Mbps)
  • Dezelfde download- en uploadsnelheid
  • Je snelheid is maandelijks aanpasbaar

Supersnel en stabiel glasvezelinternet

Met zijn allen tegelijk online. We doen dat nu vaker dan ooit. Van Zoom-calls tot thuis lessen volgen en van streamen zonder haperen tot lekker gamen. Dankzij glasvezelinternet van DELTA heb jij met al je (slimme) apparaten toegang tot het snelste glasvezelnetwerk van Nederland. Stabiel en ongekend snel, met download én uploadsnelheden tot wel 1000 Mbps.

XGS-PON technologie
DELTA introduceert als eerste telecomaanbieder in Nederland glasvezel internet via XGS-PON technologie. Hiermee zijn internetsnelheden tot wel 8 Gbps, ofwel 8000 Mbps, mogelijk. De uitrol van het XGS-PON netwerk gaat snel. Nu in een aantal gebieden in Nederland. Eind 2022 geldt dit voor alle huishoudens met DELTA Glasvezel.

Niet voor niets zijn er al 700.000 woningen en bedrijven aangesloten op het netwerk van DELTA. Jij straks ook?

 

Onze glasvezel snelheden

In ons Glasvezel Flexpakket kies je zelf welke snelheid je wil. Je hebt de keuze uit 150 Mbps en 1000 Mbps. En in steeds meer gebieden kan je kiezen voor de nieuwste XGS-PON-technologie. Met een totale capaciteit van 8 Gig (ofwel 8.000 mbps) en een maximale up-en downloadsnelheid van 2,5 Gig! Zo heeft iedereen in huis z’n eigen Gig!

De download- en uploadsnelheid zijn altijd gelijk aan elkaar, dat is één van de voordelen van glasvezel internet van DELTA.
En je snelheid is maandelijks aanpasbaar. Zo blijf je flexibel!

Torus ICT Diensten is de lokale reseller in de regio. Wij kunnen jou van meer info en een aanmeldformulier voorzien. Stuur een e-mail naar info@torus.nl en dan krijg je een folder digitaal in je mailbox en ook het aanmeldformulier. Ook kun je in je e-mail al je vragen stellen. Binnenkort meer info op deze website.

Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.