Computer APK op afstand

In deze tijd waar het Corona virus het nieuws domineert en ons allen bezighoudt, is er tegelijk een goed moment om computer onderhoud uit te voeren. De computer is juist in deze tijd een hulpmiddel bij uitstek dat optimaal moet functioneren. Daar hoort op regelmatige tijden een onderhoudsbeurt bij. Ongemerkt wordt er software geïnstalleerd, die de werking hinderd. Worden er updates vergeten en niet geïnstalleerd. Raakt de schijf ongemerkt steeds voller en voller.

Een computeronderhoudsbeurt kan eenvoudig uitgevoerd worden op afstand, daar hoef ik niet bij u thuis of op kantoor te komen. Via Torus-ICT-Diensten-QS kan ik snel en makkelijk verbinding maken met uw computer. Met uw toestemming kan ik de computer vanaf mijn eigen werkplek bij u overnemen en bedienen. Net alsof ik aan het toetsenbord en muis zelf zit.

Klik op bovenstaande link en sla het uitvoerbare bestand op op uw computer. Voer het programma uit nadat u het gedownload hebt. U krijgt dan een Teamviewer ID te zien. Naar deze ID zal ik u vragen als u telefonisch contact met mij opneemt.

Een computer onderhoudsbeurt kost u tijdelijk ook slechts € 35,=

Share Button
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.